5 نکته‌ای که می‌توانید امروز در مورد #چرای بی رویه دام استفاده کنید در 1 فصل

+ چطور می‌توانم نوبت دکتر مریم کرابی را از پزشکان خوب بگیرم و ویزیت شوم؟

بی‌اختیاری سازمان محیط زیست در برابر چرای دام در مناطق آزاد

آخرین اخبار جامعه لرزه ۴.۵ ریشتری بر تن مازندران / کرمان رکورددار زلزله‌های کشور آخرین اخبار ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ / آموزش و پرورش در دی‌ استخدام دارد؟ هشدار پلیس در خصوص وضعیت جاده‌ها و تردد در مسیرهای کوهستانی تمام ادارات، مدارس و دانشگاه‌های اصفهان دوشنبه ۲۶ آذر تعطیل است وضعیت هامون نیازمند پیگیری همه‌جانبه است خیران مدرسه‌ساز، پیشگامان خدمت و همراهان آموزش‌وپرورش برای توسعه عدالت آموزشی گسترش مدارس قوی لازمه ایجاد ایران قوی هوای ۲ شهر مرز هشدار آلودگی را رد کرد هجوم گرد و غبار به اهواز آموزش‌پرورش در هر عرصه‌ای ورود پیدا کند، موفقیت‌آمیز خواهد بود

بی بی سی: سازمان «سی ای ای» ۱۰ هزار دلار به آقای خمینی داد تا از کودتای ۲۸ مرداد پشتیبانی کند – به انگلیسی

پاسخ: آب در شن و ماسه سریع تر نفوذ می کند . زیرا این نوع خاک دارای ذرات درشت تری است و فضای بین ذرات آن زیاد است.

– بازسازی مراتع و علف زارها – برنامه ریزی مناسب برای چرای دام ها از سوی سازمان محیط زیست

جانوران حفار منطقه: جانورانی چون کرم خاکی ، مورچه ، گورکن ، موش و more info …. با لانه سازی و کندن زمین ، خرد شدن سنگ ها را سرعت می بخشند.

۱۴ نکته که خطر بیابانی شدن ایران را به ما یادآوری می‌کنند

به گزارش ایسنا، چرای بی‌رویه، بیش از ۸۰ درصد مراتع را به آستانه نابودی کشانده است و با بررسی «اکولوژیک» متوجه می‌شویم که نه تنها چرای بیش از ۷۰ میلیون راس دام در کشور، تنوع زیستی با ارزش را به شکل غیر قابل جایگزین از بین می‌برد بلکه اثرات جانبی نیز نظیر اختلال در چرخه آب، فرسایش خاک سطحی، رانش زمین، پدیده گرد و غبار و زیان ‌های مالی را نیز به همراه خواهد داشت.

وقتی افراد، حیوانات یا ماشین‌ها روی خاک حرکت می‌کنند، آن را فشار می‌دهند و خاک را به یک لایه متراکم فشرده می‌کنند. از آنجایی که فضای کمتری بین ذرات خاک در خاک فشرده وجود دارد، آب به سختی تخلیه می‌شود و در عوض خاک را روی سطح پایین می‌برد. به جای زیر پا گذاشتن خاک، مخصوصاً زمانی که خیس است، روی سنگفرش‌ها یا مسیرهای پاک شده راه بروید.

این موضوع باعث فشار مضاعف بر منابع آب و خاک منطقه خواهد شد چراکه پوشش گیاهی در حال رشد است و می‌خواهد به گل‌دهی و بذرافشانی برسد، اما با چرای بی‌رویه از بین می‌روند. در نتیجه ظرفیت فرسایش‌پذیری خاک بالا می‌رود و با بارانی اندک سیلاب روانه خواهد شد.

سبزوار نمایش پروفایل دکتر احمد شکیب غنی زاده

 به گزارش ایسنا، امروزه شاهد ناپدید شدن جمعیت های فراوانی از گونه‌های مختلف جانوری و گیاهی از سطح اکوسیستم‌های طبیعی کشورمان هستیم  و به نظر می‌رسد وقت آن رسیده است که مسئولان برای چرای بی‌رویه دام‌ها اقدامات بیشتری انجام دهند.

سبزوار نمایش پروفایل دکتر اعظم سادات حسینی هوشیار

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *